Outlet Kerékpár - Outlet árak

OUTLET KERÉKPÁR - OUTLET ÁRAKON!

Webáruházunk csak és kizárólag akciós áron kapható outlet termékekkel foglalkozik. Ezek lehetnek korábbi évjáratú modellek, kifutó termékek, de előfordulnak olyan árucikkek is az oldalon, amelyek egyszerűen csak azért akciósak, mert a forgalmazótól vagy gyártótól kedvezőbb áron tudjuk beszerezni.


Termékeink nagy része nálunk raktáron van. Mivel nem csak a saját, hanem magyarországi forgalmazók és külföldi gyárak raktárkészletéből is dolgozunk, ezért előfordulhat néhány rendelt termék esetében, hogy a beszerzése 2-3 vagy akár 8-10 nap is lehet. Ezt az internetes megrendelést követő maximum 24 órán belül tudatjuk a vásárlóval, így aki nem szeretne több napot várni a termékre, az visszaléphet a vásárlástól.


Beszerzőink folyamatosan mozgásban vannak, így a hazai készletről elérhető termékeket 24 órán belül be tudjuk szerezni. Mivel külföldi gyárak raktáraiból is dolgozunk, így a termékek beérkezése néhány napot igénybe vehet. Cserében viszont rendkívül kedvező, akciós árakat - mint ahogyan azt a weboldalunkon is láthatják - tudunk biztosítani Önöknek.

Beszállítóink listáját folyamatosan bővítjük, ezért weboldalunk kínálata is folyamatosan növekszik.

A nálunk rendelt termékek személyesen is átvehetőek XI. kerületi átvételi pontunkon, a Start Kerékpárüzletben.

Ha bármilyen kérdése felmerülne írjon nekünk az info[kukac]outletkerekpar.hu e-mail címre, és mi megválaszoljuk Önnek!

Kellemes böngészést és sikeres vásárlást kívánunk!

Az OUTLET KERÉKPÁR csapata